Peuri

Peuri on arviolta 1,5-vuotiaat naaraskissa, joka muutti joulukuun lopulla 2017 omaan kotiin Turussa.

19.12.2017
Peuri on Pikselin lähdettyä innostunut leikkimisestä, hitti on niin huiskulelut ihmisen leikittämänä kuin erilaiset pallot, joita heitellä pitkin asuntoa. Myös kissanminttuleluista Peuri on oppinut ottamaan ilon irti. Enää se ei vieraiden tullessa välttämättä säntää piiloon, mutta tutkailee tilannetta varautuneen kiinnostuneena kiipeilypuun suojista. Rakastaa rapsutuksia ja nauttii niistä entistä rentoutuneemmin kehräten.

24.11.2017
Peuri on melko rohkea ja todella utelias ja tulee seuraamaan ihmisen touhuja kiinnostuneena. Se nukkut aina näkyvillä paikoilla ja ihmisen liikkuessa tulee usein kerjäämään rapsutuksia ja ruokaa.
Peuri tulee eteiseen saakka tervehtimään kotiin saapuvaa sijaishoitajaansa. Ovikellon soidessa se kuitenkin painelee piiloon, sillä ei vielä ole tottuneet siihen, etteivät kaikki vierailijat tule viemään jotakuta sijaiskodin kissoista eläinlääkäriin.

Täysin musta Peuri saattaa vielä väistää äkkinäisiä liikkeitä, mutta antautuu usein nauttimaan rapsutushetkistä vienosti kehräten. Peuri ei ole niinkään innostunut leikkimisestä ainakaan ihmisen seurassa, vaan kaipaa ihmisiltä lähinnä rakkautta ja ruokaa, ja osoittaa sen kiehnäämällä hoitajansa jaloissa.