Uusien sijaiskotien perehdytysilta 31.1.2018

sijaiskotiperehdytys

Sijaiskotitoiminnasta kiinnostuneille järjestetään perehdytysilta keskiviikkona 31.1. klo 17.30-20.00 Turku-salissa (Yo-talo A, Rehtorinpellonkatu 4, 20500 Turku).
Tilaisuus saattaa loppua jo ennen kahdeksaa mutta aikaa on varattu loppuun myös vapaalle jutustelulle. Perehdytysilta on edellytys sijaiskodiksi ryhtymiselle, eli osallistumisen jälkeen on mahdollista saada luokseen ensimmäiset hoitokissat. Illan aikana käydään läpi yhdistyksen toimintaa, sijaiskotikissojen hoitoa ja niiden kanssa mahdollisesti eteen tulevia haasteita (ja varmasti eteen tulevia ihania hetkiä!). Perehdytysillassa on myös mahdollista kysyä kaikesta, mikä itseä mietityttää sijaiskodiksi ryhtymisessä. Paikan päällä toiminnasta on kertomassa Dewin sijaiskotitiimiläisiä ja kokeneita sijaiskoteja. Tarjolla on mehua ja pientä purtavaa. Tervetuloa!

Ilmoitathan tulostasi 30.1. mennessä: sijaiskotiasiat[at]dewi.info.