Kierrätys- ja infopäivä TassuKlaanissa 20.1.2018

KISSATARVIKKEET KIERTOON!

Kaipaavatko kissasi ruokakupit tai makuupesä päivitystä? Tuo käytetyt, mutta edelleen käyttökelpoiset kissatarvikkeesi TassuKlaaniin, ja saat samalla 10 % alennuksen koko myymälän valikoimasta! Eläinsuojeluyhdistys Dewi ry:n edustaja on paikalla kertomassa yhdistyksen sijaiskotitoiminnasta ja vapaaehtoistyöstä kodittomien kissojen hyväksi.

Dewillä on tällä hetkellä sijaiskodeissa noin 40 kissaa, ja monet kissatarvikkeet ovat alkaneet kuluvan talven aikana käydä vähiin. Huutavin pula on kiipeilypuista, mutta myös kissanvessat, ruokakupit ja makuualustat ja -pesät ovat kortilla.

Jos et pääse paikalle juuri tapahtumapäivänä, ei hätää: Koko tammikuun ajan saat TassuKlaanissa -10 % uudesta tarvikkeesta, kun tuot vanhan myymälään kierrätykseen. Kaikki tammikuun aikana kertyneet kissatarvikkeet lahjoitetaan kampanjan loputtua Dewin sijaiskotikissoille.