Mau

Mau on noin puolivuotias kollipoika, joka muutti kissanakverin luo pääkaupunkiseudulle tammikuussa 2018. 

Hei, nimeni on Mau-kolli. Olen asustellut Che-kissakaverini ja Laura-ihmisen kodissa jo kuukauden ja on kyllä ollut kivaa.
Tai no yksi päivä oli aika kaamee, kun mut laitettiin boksiin ja ajeltiin jonnekin ja humpsis tuotiin takaisi. Olin kipeä ja kiukkuinen ja menin nukkumaa. Aikani nukuttuani lähdin katselemaan missä mun Che kaveri on. Se ihminen antoi ruokaa. En kyllä meinannu uskaltaa syödä jos se nappaa mut taas.
Ei se oo sen jälkeen ollut pelottava ja nyt meillä on jo monta yhteistä leikkiä. Annan sen silittää mua ja joskus voin kehrätä sille kun se silittelee. Chen kanssa mä kyl enimmäkseen hengaan. Nyt oon päättänyt ettii oman ihmisen joka ruokkis vaan mua ja joka jaksais mun kollimaisuutani. Vaikka oon vielä vähän arka niin haluun tulla tollaseksi Chen kaltaiseksi kotikissaksi, se on mun idoli.