Elmeri

Energinen pikkupoika Elmeri ei ehtinyt nettiin kotia etsimään, sillä sen loukutuksessa mukana ollut pariskunta halusi adoptoida tämän pienen hurmurin. Tammikuussa 2018 Elmeri muuttikin uuteen kotiinsa, jossa sitä odotti sekä kissa- että koirakavereita.

Kuulumisia Elmeriltä ikiomasta loppuelämän kodista keväällä 2018: Minä Elmeri voin hyvin ja olen kotiutunut erittäin kotoisasti uuteen kotiini. Minut loukutettiin marraskuussa -17 Maskusta ja olin vasta tuolloin arviolta 7-8vko:a ehkä pienempikin. Olen asustellut täällä uudessa kodissani nyt tammikuun lopulta asti ja haluankin lämpimästi kiittää ihanaista sijaiskotia, joka mahdollisti minulle alkutaipaleeni ja antoi minulle kotinsa käyttöön ja mahtieväät tulevalle elämälleni.

Olen nyt reilun 7kk ikäinen hyvin aktiivinen ja touhukas kaveri ja onneksi ilmatkin lämpenivät, jotta voin nautiskella ulkotarhankin meiningeistä. Rakastan ihmisiä niin omaa perhettäni kuin vieraitakin. Tykkään kovasti olla sylissä ja hakeudunkin itse syliiin rapsuteltavaksi…voin jopa torkahtaa päikkäreillekin siinä samalla. Mulla on täällä kaksi vanhempaa kissakamua, joista toinen ei jaksa innostua mun kaiken maailman toohotuksista. Ja on täällä kaksi koirakamuakin. Ensin en oikein uskaltanut heitä lähestyä, mutta nyt ollaan jo ihan tuttuja keskenämme eikä ne ihan hurjia tyyppejä olekaan, vaikka ne vasta touhottaakin edestakaisin.

Tammikuu 2018: Elmeri on loukutettu Maskusta usean kissan populaatiosta. Pentu oli sijaiskotiin tullessaan pieni ja luiseva, mutta se ei vauhtia hidastanut. Pari ensimmäistä päivää ihmiset olivat pelottavia, mutta kunhan Elmeri tajusi, miten hauskaa ihmisen kanssa on leikkiä ja miten mukavalta silitykset ja rapsutukset tuntuvat, paljastui se varsin seuralliseksi sylikissaksi. Sijaiskodin omia kissoja vähän harmitti Elmerin loputon energisyys, mutta Elmeri itse ihastui täysillä kissakavereihinsa. Myös kaikkiin tapaamiinsa ihmisiin se on suhtautunut suurella mielenkiinnolla olettaen ilmeisesti, että ihmiset ja heidän kätensä ovat olemassa vain rapsutuksia varten.