Nyyti ja Tuittu

Nyyti-kolli (kokomusta) ja Tuittu-neiti (valhokarmaa) ovat kohta vuoden ikäiset uteliaat sisarukset, jotka löysivät oman yhteisen kodin Turusta kesäkuussa 2018.

Nyyti on vilkas ja hassu nuori kissa, mutta samalla se on vielä myös arka eikä anna koskettaa. Nyyti on kuitenkin koko ajan seurallisempi ja seuraa kovin uteliaasti ihmisten puuhia.
Tuittu on niitä neitejä, joissa on asennetta. Se on veljeään rohkeampi, ja häntä saa oikealla hetkellä paijata ja rapsuttaa.
Molemmat kissat kesyyntyvät koko ajan enemmän ja rauhallisessa, mailtillisessa loppuelämän kodissa kesyyntyminen jatkuu varmasti.
Sekä Nyyti että Tuittu tykkäävät leikityksestä ja nuorten kissojen tapaan kunnollisista riehumistuokioista kissakaverin kanssa. Sen lisäksi sängyllä ja pyykkien päällä torkkumisesta (ja pyykkien karvastaminen) on niille, kuten kissoille yleensäkin erittäin mieluisaa puuhaa.

Kissat viihtyvät yhdessä ja saavat toisistaan turvaa, joten ensisjaisesti heille etsitään yhteistä kotia. Ainoaksi kissaksi Nyytiä ja Tuittua ei luovuteta. Kaksikko on ollut pitkään kahdestaan, joten tutustuttaminen muihin kissoihin tulee tehdä hitaasti, mutta kesy kissakaveri voisi edistää nuorten kesyyntymistä. Kissojen arkuuden vuoksi niitä ei suositella samaan talouteen pienten lasten kanssa.