Yrmy ja Killi

Yrmy ja Killi pääsivät muuttamaan omaan yhteiseen loppuelämänsä kotiin Turkuun huhtikuussa 2018 oltuaan yhdistyksellä 1,5 vuotta.

15.6.2018 Terveisin loppuelämän kodista.
”Pari ensimmäistä päivää oli vähän stressiä, että kuoleeko kissat nyt käsiin FIVin takia ja olin paniikissa karvapalloyökkäilyistä, mutta eivät he mitenkään eroa muista kissoista.
Killi osaa ottaa kaiken ilon irti ihmisistä ja tulee mielellään istumaan rinnan päälle, kun yrittää lukea. Yrmy taasen on ottanut tavaksi tulla sänkyyn kiehnäämään heti, kun kuulee aamulla herätyksen soivan. He on kyllä kaksi maailman parasta kissaa! Vaikkei näkemykseni ehkä ihan puolueeton ole. ”

27.10.2017 Yrmy ja Killi lähettävät sijaiskodista terveisiä, että hyvin pyyhkii. Kaksikon kemiat natsaavat loistavasti, Yrmyn rauhoittava ja tasainen luonne sopii täydellisesti pariksi Killin leikkisään, arvaamattomaan mutta aina rakkaudellisen lämpimään olemukseen.
Kaverukset eivät pahemmin enää vierasta vieraitakaan ihmisiä ja on muutenkin harvinaisen chillejä tapauksia kissoiksi. Etenkin Yrmyn muutos arasta yrmyilijästä ihmisläheiseen paijauksia rakastavaan kissaan on huomattava.

24.3.2017 Kissat ovat sopeutuneet sisällä elämiseen loistavasti. Killi kaipaa paljon läheisyyttä ja rapsutuksia, Yrmykin rakastaa paijausta vaikkei sitä tulekaan välttämättä itse hakemaan. Kissat ovat todella ihmisläheisiä, joskin uusien ihmisten seurassa kestää hetki lämmetä. Killistä saat halutessasi myös ihanan unikaverin, ja kaksikon seuraaminen on hyvää viihdettä. Kissat rakastavat paijata ja nuolla toisiaan. He etsivät hyvää kotia, jossa niistä pidetään huolta ja niiden seurallisuudesta nautitaan.