Paavo

Paavo on valloittava n. 1 vuoden ikäinen, hauskan näköinen paksuposkinen tapaus joka pääsi muuttamaan uuteen kotiin toukokuussa 2018.

Rokotuskortissa oleva nimi ja kutsuma nimi eroavat, koska alussa nimen kanssa tulleen pienen sekaannuksen vuoksi herraa alettiin sijaiskodissa kutsua Kaapoksi. Kissa onkin oppinut, että nimeen Kaapo kannattaa välillä reagoida ja tuleepa se joskus jopa luokse kun kutsuu.

Paavon lempipuuhaa on istua tarkkailemassa valtakuntaansa rappusilla, josta näkee turvallisesti mitä ihmiset alakerrassa puuhaavat. Hän on seurallinen ja pitääkin ihmisten touhujen tarkkailemisesta etäämmältä. Lähietäisyydelle tullessaan Paavo nauttii rapsutuksista ja ottaa ne usein kehräten vastaan.
Samalla Paavo on vielä jonkin verran säikky. Esim. jos lähellä istuva ihminen nousee seisomaan saattaa kolli ottaa käpälät vauhdilla alle. Edistystä on kuitenkin muutamassa sijaiskodissa vietetyssä viikossa tapahtunut huimasti, joten säikkyyskin varmasti vähenee tulevaisuudessa. Kesyyntymiseen ovat saattaneet vaikuttaa myös namit, ne kun tekevät tälle kisulle kauppansa.Välillä Paavo intoutuu leikkimään oikein kunnolla. Tosin kissanlelut eivät ole kovin kiinostavia vaan kengännauha ja kynä ovat osoittautuneet suosikeiksi. Niillä hän tykkää leikkiä itsekseenkin ja välillä säntäilee ympäri asuntoa.

Paavo on utelias kissa ja se tekee etenkin öisin tutkimusretkiä kun ihmiset nukkuvat.

 

Kissa etsii sitoutunutta, kärsivällistä  ja vastuullista omaa kotia sisäkissana, sitä EI siis luovuteta vapaasti ulkoilevaksi. Kissa luovutetaan uuteen kotiin sterilisoituna, tunnistemikrosirutettuna, rokotettuna, madotettuna ja FIV- ja FeLV-testattuna. Sen mikrosiru on myös rekisteröity Turvasiru-palveluun.

Paavosta voi tiedustella numerosta 050 599 4697 (8:00-19:30) tai sähköpostitse varapj[at]dewi.info Tutustuthan ennen yhteydenottoa huolella yhdistyksen luovutusehtoihin sekä kissanottajan oppaaseen!