Aura ja Fanni

Kaksi kaunista hieman alle vuoden ikäistä kissaneitoa, Fanni (harmaanvalkoinen) ja Aura (mustavalkoinen) muuttivat omaan yhteiseen kotiin toukokuussa 2018.

Kuulumisia omasta kodista 4.7.2018: Meillä on mennyt todella hyvin, kissat ovat tosi hyvin sopeutuneet uuteen kotiin. Syövät ja juovat hyvin eikä tarpeita ole tehty hiekkalaatikon ulkopuolelle.

Eivät enää kauheasti ujostele vaan tulevat aktiivisesti katsomaan kun teemme jotain ja ovat rentoja vaikka olisimme suht lähellä, leikkivät mielellään myös tosi paljon. Olemme muutamaan otteeseen saaneet heitä vähän paijata mutta pääsääntöisesti vielä haluavat pitää pientä turvaväliä.

20.4.2018: Sisarukset  viihtyvät todella hyvin yhdessä osoittaen sitä mm. puskemalla toisiaan ja nukkumalla rinnakkain.  Neidit olivat aluksi aika arkoja, mutta ovat sijaiskodissa rohkaistuneet päivä päivältä enemmän.

Fanni on kaunis harmaanvalkoinen siro kaunotar, joka on vielä hieman arka, mutta hyvin utelias ja vilkas luonne. Hänellä riittää vaikka kuinka paljon energiaa pallon tai kepin päässä olevan lelun jahtaamiseen. Mielipuuhia Fannilla ovat juuri leikkiminen ja ikkunan takaa lintujen tarkkailu, jolloin arkuus hetkeksi unohtuu. Fanni on vielä vähän arka silittelylle, mutta antaa silloin tällöin tutun ihmisen jo rapsutella ja silitellä. Suloisella katseellaan hän hurmaa kenet tahansa.

Aura on mustavalkoinen neiti, joka on luonteeltaan rauhallinen nautiskelija. Hän pitää matolla kellimisestä ja emäntänsä touhujen seuraamisesta. Aura pitää myös leikkimisestä ja juoksee mielellään Fannin kanssa lelujen perässä. Suosikkilelu on kepin päässä oleva hiiri, mutta pallot ovat myös hyvin suosittuja kummankin tytön kesken. Aura on vielä hieman arka, mutta antaa tutun ihmisen silittää ja harjata. Toisinaan tulee jo nukkumaankin viereen.