Onnellinen kissa -seminaari 28.9.

 

”Kissaa on jalostettu vasta varsin vähän ja se kaipaakin luonnonvaraisen kissan tavoin metsästettävää jopa kymmenen kertaa päivässä. Ei siis ihme, että kotikissa tylsistyy ja lihoo helposti neljän seinän sisällä. Kissa kaipaa mielekästä puuhaa elämäänsä erilaisten virikkeiden kautta ja nauttii temppukoulutuksesta.

Kissan kanssakin voi treenata agilitya ja kissan fysiikalle ovat hyväksi erilaiset jumppatemput. Lisäksi kissalle todella kannattaa treenata mukavaksi käsittelyä, jotta hoitotoimet ja eläinlääkärissä käynti kuten vaikkapa verinäytteen otto olisi helpompaa ja mukavaa kissalle – ja hoitajille.

Luennolla käydään läpi myös kaiken kouluttamisen ja hyvinvoinnin kulmakiveä eli kissan elekielen ymmärtämistä sekä kissan stressiä. Selvitämme myös yleisimpien ei-toivottujen käytösten syitä ja ratkaisukeinoja ja käymme pennun sosiaalistamista ja aran kissan kouluttamista rohkeammaksi.”

Miira Hellstenin (Koira- ja kissakoulu Heiluva Häntä) suosittu Onnellinen kissa -seminaari tulee Turkuun! Seminaari järjestetään Nuorten taide- ja toimintatalo Vimman suuressa salissa (3.krs) perjantaina 28.9. klo 17-21. ENNAKKOILMOITTAUTUMINEN 2.9. asti!

Ovet avautuvat klo 16 ja ennen seminaarin alkua on mahdollisuus tutustua Dewin vapaaehtoisiin, jutella yhdistyksen toiminnasta ja ostaa kannatustuotteita.

Seminaarin hinta on 15€/Dewi ry:n jäsenet 20€/muut

Ennakkoilmoittautuminen: Seminaarin ennakkoilmoittautumiset 1.7 – 2.9. Ilmoittautuminen ja kuitti maksetusta seminaarimaksusta lähetetään osoitteeseen taija@dewi.info. Semimaarimaksu maksetaan yhdistyksen tilille FI27 3131 3002 3130 05 (Handelsbanken) viitteellä 2809186. Vain kuitin kanssa laitetut ilmoittautumiset hyväksytään. Mikäli paikkoja on jäljellä vielä 2.9 jälkeen, saa lippuja Tassuklaanista ja tapahtumapäivänä ovelta.

Esimakua seminaarista: lue Aamuset-kaupunkilehden kirjoittama artikkeli 8.8. ilmestyneen lehden sivulta 14: https://www.lehtiluukku.fi/lehti/aamuset/_read/8.8.2018/187810.html

Facebook-tapahtumalinkki: https://www.facebook.com/events/343760236148738/

Mukana tapahtumassa: