Nurri ja Turri

Sisko ja sen veli – eli parivuotiaat Nurri ja Turri etsivät loppuelämän kotia tai koteja jossa vastassa on kesy kissakaveri.

6.9. Terveisiä sijaiskodista:
Nurrille ja Turrille kuuluu hyvää, ovat rohkaistuneet tosi paljon, nytkin temmeltävät tuossa lattialla keskenään ja leluttavat karvaleluilla. Kerään iltaisin lelut lattialle yhteen kasaan ja aamulla on kaikki piilotettu jonnekin.
Päivisin Turri edelleen viihtyy saunassa ja Nurri parvekkeella, mutta iltaisin alkaa kova riehuminen olohuoneessa.
Vielä ei saa koskea, eikä kovin lähelle mennä. Kun olen sohvalla vaikka katsomassa tv:tä niin tulevat kyllä leikkimään lähelle.

** **

Nurri ja Turri ovat molemmat arkoja kissoja ja ihmistä kohtaan varautuneita, eivätkä vielä päästä ihmistä lähelleen. Ne nukkuvatkin mielellään rauhallisissa paikoissa päivisin. Kun asunto rauhoittuu iltaisin ja öisin saa sijaiskodin ihminen tarkkailla miten kissojen leikkisä puoli kuoriutuu esiin.

Keskenään kissat leikkivät mielellään ja kun ne pääsevät vautiin saavat lelut hurjaa kyytiä. Kaksikko ei myöskään ole turhan nirso lelujen suhteen vaan kaikki tuntuvat kelpaavan niiden saalistusleikkeihin. Lelujen lisäksi jahtaus- ja painileikit ovat niistä mukavia ja toista huhuillaankin leikkimään.

Kaksikosta löytyy lisää kuvia Instagramissa: https://www.instagram.com/nurrijaturri/

Nurri ja Turri etsivät sitoitunuttta ja vastuullista omaa kotia sisäkissana, niitä EI siis luovuteta vapaasti ulkoileviksi. Kissat luovutetaan uuteen kotiin sterilisoituina, tunnistemikrosirutettuina, rokotettuina, madotettuina ja FIV- ja FeLV -testattuina. Niiden mikrosirut on myös rekisteröity Turvasiru-palveluun.

Nurrista ja Turrista voi tiedustella numerosta 050 599 4697 (olen huonosti tavoitettavissa 16-17 välillä, enkä vastaa puhelimeen 19:30 jälkeen) tai sähköpostitse varapj[at]dewi.info. Tutustuthan ennen yhteydenottoa huolella yhdistyksen luovutusehtoihin sekä kissanottajan oppaaseen!