Nurri

Nurri, noin 4 vuotias kissaneiti etsii kotia joko yhdessä veljensä Turrin kanssa tai kotia, jossa vastassa on kesykissakaveri.

Nurri on luonteeltaan vetäytyvä ja ruokaa rakastava. Se elää rauhallista elämää ja aktivoituu lähinnä iltaisin ja öisin. Se leikkii pallojen, leluhiirten, maton kulman ja veljensä Turrin kanssa.

Ruokailujen yhteydessä Nurria saa välillä jopa varovasti silittää. Muulloin liian nopea lähestyminen saa Nurrin sähisemään. Se suhtautuu liikkuvaan ihmiseen vielä pelokkaasti ja valitsee nukkumapaikakseenkin usein sopivan piilon.

Nurrista (ja Turrista, sekä sijaiskodin muista kissatähdistä) löytyy lisää kuvia Instagramissa: https://www.instagram.com/kittiediaries

Nurri etsii sitoitunuttta ja vastuullista omaa kotia sisäkissana, niitä EI siis luovuteta vapaasti ulkoileviksi. Kissat luovutetaan uuteen kotiin sterilisoituina, tunnistemikrosirutettuina, rokotettuina, madotettuina ja FIV- ja FeLV -testattuina. Niiden mikrosirut on myös rekisteröity Turvasiru-palveluun.

Kissaa voi tiedustella numerosta 050 599 4697 (olen huonosti tavoitettavissa 16-17, enkä vastaa lainkaan 19:30 jälkeen – myös viikonloppuna voi soittaa), adoptiolomakkeen täyttämällä tai sähköpostitse adoptio[at]dewi.info Tutustuthan ennen yhteydenottoa huolella yhdistyksen luovutusehtoihin sekä kissanottajan oppaaseen!