Max

Max on vuoden ikäinen nuori mustavalkoinen kollikissa, joka pääsi yhteiseen rastavaan kotiin yhdessä äitinsä Norahin kanssa marraskuussa 2018.

1.8.2018 Muutto uuteen sijaiskotiin sujui Maxilta ongelmitta, sille riittää hetki kylppärissä ennen kuin se painui tutkimaan muutakin asuntoa. Pääasia tuntuu olevan, että kunhan saa olla äitimuorin kanssa eikä niiden välistä suljeta ovea niin nuorella herralla on kaikki hyvin.
Maxia vielä koskeminen epäilyttää, mutta on antanut jo ihmisten hieman rapsutella itseään. Se selkeästi nauttii rapsutuksista, kunhan antaa ihmisen koskettaa, muttei vain osaa vielä hakea ja pyytää niitä.

—-
Max saapui sijaiskotiin yhdessä äitinsä Norahin kanssa pääsiäisenä. Alussa parivaljakko majoittui saunaan, mutta nopeasti Max totesi, että saunassa oleskelu saa riittää.
Hän alkoi melkein heti tutkiskella asuntoa ja makailemaan milloin missäkin itseään miellyttävässä paikassa.
Max tulee mielellään katsomaan mitä ihmiset touhuavat ja ottaa myös herkkutikkuja kädestä vastaan. Koskettaminen ei vielä varsinaisesti onnistu, mutta sitä treenataan ja myös uuden kodin tulisi sitoutua Maxin kesyttämiseen.
Tällä hetkellä Max nuuhkii ohjennettua kättä, mutta kun yrittää silittää kissa lähtee pois tilanteesta.

Ihmistä Max ei kuitenkaan yleisesti pelkää vaan pikkuherra syö aina kun hänellä on tilaisuus eikä hän välittää, vaikka ihminen touhuaisi ihan hänen vieressään.

Max rakastaa nuorten kissojen tapaan leikkimistä todella paljon. Lempileluihin kuuluu palloja ja kyniä. Välillä Max yrittää saada myös äitinsä mukaan leikkeihin, mutta Norah ei toistaiseksi ole ollut kovin suostuvainen. Siksi olisikin hyvä, jos Maxille löytyisi koti, jossa on energinen kesy kissakaveri leikkikaverina ja näyttämässä mallia kuinka silityksistä voi nauttia.