Kinuski

Kinuski on pieni, kiltti ja sievä kissaneiti, oka on syntynyt arviolta vuonna 2014. Se pääsi muuttamaan jo aiemmin yhdistykseltä adoptoidun, samasta populaatiosta olevan Potaatin kaveriksi kesäkuussa 2018. Se oli aluksi kovin arka, mutta on lyhyessä ajassa kesyyntynyt huomattavasti ja antaa rapsuttaa ja silittää itseään ja tuntuu tykkäävänkin näistä hellittelyhetkistä. Päivä päivältä Kinuski on alkanut viettää enemmän aikaa näkyvillä. Alkujännityksestä päästyään Kinuski on osoittautunut innokkaaksi leikkijäksi, etenkin huiskalelu on ihana. Ääntään Kinuski käyttää toistaiseksi harvoin, lähinnä ruoka-aikoina muutaman kerran miukaisee.

Se on peräisin kissapopulaatiosta, josta esim. Dominokin tuli. Kissoilla on ollut vaikeaa elämää, ruoasta on ollut puutetta ja calicivirus on aiheuttanut hampaistoon ongelmaa. Kinuskin hampaat on hoidettu kuntoon ennen luovutusta, mutta hampaisen kunto pitää tarkistaa vuosittain ja varautua, että jatkossakin saattaa olla poistettavia hampaita.