Helinä

8kk ikäinen Helinä-neiti pääsi muuttamaan heinäkuussa 2017 Dewistä aiemmin adoptoidun Kurtin kaveriksi.

Kuulumisia uudesta kodista heinäkuussa 2018: ”Helinä muutti meille viikko sitten kolmen kissan kaveriksi. Kaikki on sujunut tosi hyvin ja kissat ovat tutustuneet toisiinsa. Helinä tykkää kovasti leikkiä leluilla ja on jo kerran haastanut Kurtin painimaankin, Kurt on myös Dewiltä adoptoitu (2015). Välillä on nukuttu päiväunia porukanvanhimman (Jussin) kanssa ja enää Helinä ei säikähdä ja juokse pois vaikka joku meistä ihmisistä istahtaa hänen viereensä. Helinä on ❤. ”

Kaunis Helinä saapui yhdistykselle 5kk ikäisenä tammikuussa. Alku meni sähistessä pelottaville ihmisille ja piilotellessa.
Dramaattinen käänne neidin kesyyntymisessä tapahtui leikkauksen yhteydessä kun todennäköisesti rauhoittamisen ansiosta stressitasot pääsivät laskemaan kunnolla.
Lääkärireissun jälkeen kopasta nimittäin käveli ulos uusi Helinä, joka hakeutui ujosti hakemaan rapsutuksia sijaiskodin ihmisiltä. Vaikka käsi vielä pelotti niin aina kun joku tuli toipilasta tapaamaan piti huomiota hakea.

Tästä eteenpäin sijaiskodin omat kissat ovat auttaneet Helinää tutustumaan asuntoon, kissamaisiin leikkeihin ja talouden ihmisiin. Helinä liittyykin mielellään kissojen iltaralliin, jolloin rymistellään läpi asunnon tai olohuoneen lattialle loikoilemaan toisen kissan kanssa. Nyt kun ihmiset eivät ole enää pelottavia voi leluhiirillä leikkiä vapautuneesti.