Taika ja Tarmo

Talvilapset Taika ja Tarmo (syntyneet arviolta marraskuussa 2017) muuttivat uuteen kotiinsa Turkuun heinäkuun alussa 2018.
4.6.2018 Kuulumisia sijaiskodista:

Unisena ne rakastavat paijauksia ja silityksiä ja Tarmo on oppinut myös kehräämään. Pentukissoille tyypilliseen tapaan ne ovat aina valmiita leikkimään yhdessä ja erikseen. Sijaiskoti ei ole vielä keksinyt leikkiä, johon kaksikko ei lähtisi mukaan.
Kaksikko on myös hieman hassu. Tarmon kanssa saa sipsikulhoa vahtia, se nimittäin on oikea sipsivaras.
Taikan taas saa varmimmin viereen sohvalle kaivamalla esiin hiustenkuivaajan. Neiti nimittäin on erittäin kiinnostunut sekä hiustenkuivaajasta, että imurista ja niistä tulevasta ilmavirrasta.

** **

Moi! Minä olen Taika. Synnyin marraskuussa 2017 pieneen kissapopulaatioon. Nyt olen pari kuukautta ollut veljeni Tarmon kanssa sijaiskodissa. Tarmon lisäksi täällä kodissa on vielä yksi kissa, jonka kanssa ystävystyin aika nopeasti. Saatan aluksi olla tosi ujo, vähän pelokaskin vielä, mutta lähden kyllä riemulla leikkimään ihmisten kanssa. Jos esimerkiksi ihminen heiluttelee istuessaan vähän varpaita, saatan käydä vähän huitaisemassa pehmotassulla ja katsoa, lähteekö leikki käyntiin. Vähän arka olen vielä, jos ihminen lähestyy liian nopeasti minua. Mutta masurapsutukset kyllä kelpaavat, kun olen vähän uninen. Ja hiustenkuivaaja on minusta todella kiehtova vempele. Olen aika topakka tyttö, eikä minua ihan niin vain juksata.

Veljeni Tarmo ystävystyi nopeammin sijaiskodin kissan kuin ihmisten kanssa, mutta on se tajunnut, että ihmisetkin ovat ihan jees. Tarmo on vähän säikky, mutta hakeutuu jo ihmisten seuraan ja silitykset tuntuvat kuulemma siitä ihan kivoilta. Kun puhutaan Tarmon mielestä kivoista asioista niin leikkiminen se vasta mukavaa onkin! Velipoika on enemmän perso ruualle kuin minä, ja se unohtuu arkuutensa, kunhan saa ruokaa.