Elli ja Saara

Elli ja Saara ovat mustavalkoiset kissasisarukset, jotka ovat arviolta syntyneet 11/2017 ja jotka muuttivat omaan loppuelämän kotiin lokakuussa 2018.

Elli, jonka vasemman korvan kärki lienee jäätynyt pois ennen ihmisten pariin tuloa, tykkää leikkiä kaikilla palloilla ja leluhiirillä, jotka se tassuihinsa saa. Elli on kiinnostunut ihmisen puuhailuista ja juttelee ihmisille, Saaralle ja sijaiskodin omille kissoille maukumalla jonkin verran. Neitiä saa silittää kun se syö ja herkkuja hakee kädestä, tarpeeksi hyvän herkun perässä voi tulla vaikkapa lattialla istuvan ihmisen syliin asti.
Epäilyttävää ihmistä kannattaa hieman tarkkailla, mutta nimeltä kutsuminen yleensä rentouttaa neidin.

Saara, jonka kasvoissa on isompi valkoinen laikku, on siskoaan ujompi. Se tarkkailee mielellään muiden kissojen ja ihmisten touhuja, mutta välillä intoutuu leikkimään oikein kunnolla. Tutut ihmiset saavatkin seurata neidin leikkejä, mutta parhaat leikit leikitään edelleen katseilta piilossa.
Välillä Saara intoutuu metsästämään kuivanappuloita kun niitä hänelle heitetään ja märkäruuan syömistä varten neiti tarvitsee rauhallisen sopen, sijaiskodin omien kissojen läsnäollessa neiti ei ruokaansa halua syödä. Vaikka ihmiset vielä jännittävät Saaraa niin asunnon tutkiminen on sen uteliaalle luonteelle hyvin sopivaa puuhaa. Sijaiskodista onkin nyt jo tutkittu lähes kaikki pienet kolot ja sopet minne pieni kissa vaan voi tutkimusmatkoillaan päästä.