Loimu

Loimu on noin 3-vuotias kaunis kissaneiti. Tämä raidallinen kaunotar muutti asumaan Dewiltä aiemmin jo adoptoidun Tyyne-rouvan kaveriksi.
Luonteeltaan Loimu on utelias ja leikkisä, toki hän kissamaiseen tapaan nauttii myös pitkistä kauneusunistaan.

Leikeistä suosikkeja ovat ehdottomasti huiskalelut, joiden perässä on mukava loikkia! Itsekseen Loimu leikkii mielellään myös kaikenlaisilla palloilla ja hiirillä, välillä meno yltyy hurjaksikin. Loimu viettää suuren osan ajasta samassa huoneessa sijaiskodin ihmishoitajan ja kissakavereiden kanssa. Loimu osaa ottaa rennosti, eikä useimmiten hätkähdä, vaikka tuttu ihminen liikkuu hyvinkin lähellä. Ajoittain Loimu hakeutuu itsekin samalle sohvalle tutun ihmisen kanssa.
Ihmisen kosketukseen Loimu ei vielä ole tottunut, hän haistelee kuitenkin sormia ja voi joskus ottaa naminkin ihmisen kädestä. Leikkisällä tuulella ollessaan ei vieraampienkaan ihmisten läsnäolo haittaa, vaan uteliaisuus ja huiskalelut vievät voiton.