Murri

Murri on noin 4-vuotias iso ja herttainen poika, joka pääsi muuttamaan osaksi lapsiperhettä elokuussa 2018.

Hän on todella ihmisrakas ja reipas, sijaiskotiin tultuaan hän oli nimittäin heti kuin kotonaan eikä meinannut saada silityksista tarpeekseen. Hän tykkää oleskella palvelijansa vierellä sohvalla ja öisin hän nukkuu usein vieressä tai jopa mahan päällä. Ja kun hänelle juttelee, vastaa hän takaisin sanomalla ”purr”!

Lempileikkejä puolestaan ovat huiskaleikit, erityisesti aamuisin ja iltaisin on vauhti päällä. Murri osaa myös tulla luokse kutsuttaessa ja pitää rapsutuksista, joista hän nauttii kehräämällä matalalta ja kovaa. Koska Murri on hyvin seurallinen, hän ei viihdy pitkiä aikoja yksinään.

Ihanteellinen koti olisikin sellainen, jossa hänelle olisi tarjolla paljon ihmisen seuraa. Hän olisi loistava kaveri esimerkiksi eläkeläiselle tai perheelle, jossa olisi usein joku kotona. Murri on sisäsiisti ja koostaan huolimatta säikkyy (ainakin vielä) muovipusseja, foliota ja muita rapsevia asiolta. Koti, jossa ei ole muita eläimiä eikä pieniä lapsia, olisi luultavasti sopivin vaihtoehto, sillä tietoa hänen suhtautumisestaan muihin lemmikkeihin tai lapsiin ei ole. Sijaiskodissa hän asustaa kahden aikuisen kanssa.