Paavo

Paavo (arviolta 6/2016)  on rauhallinen kissa, joka opittuaan luottamaan sijaisperheeseensä alkoi tulla kuorestaan ulos saaden sijaiskodin isännän kiintymään itseensä. Herra jäikin osaksi sijaiskodin perhettä.

Paavo pyydystettiin haavimalla Maskusta keväällä 2018 isommasta kissapopulaatiosta, kun se oli loukannut jalkansa. Äkäisellä sähinäkasalla oli paise etujalassa, ja se hoidettiin eläinlääkärissä kuntoon.
Paavo oli aluksi hurjan pelokas ja aggressiivinen, mutta melko nopeasti hoksasi, ettei tämä sisätiloissa olo ole oikeastaan yhtään hullumpaa. Paavo viihtyy kuitenkin edelleen enimmäkseen omissa oloissaan: suurimman osan päivistään pötköttäen mahdollisimman pehmeillä pedeillä. Välillä istuu verkotetulla ikkunaluukulla ja katselee/kuuntelee lintujen touhuja. Hiljattain on myös innostunut muutamia kertoja leikkimään leluilla ja rapisevalla kissatunnelilla. Paavoon ei saa vielä koskea, mutta haistelee lähestyvää kättä uteliaana. Se suhtautuu muihin kissoihin, koiraan ja lapsiin lähinnä välinpitämättömästi, mutta tulee toimeen niiden kaikkien kanssa. Paavo on edistynyt huimasti siitä villikissasta joka keväällä haavittiin, ja hänen kohdallaan mikä vain on vielä mahdollista.