Vincent

Noin 4-vuotias puolipitkäkarvainen creme-kissa Vincent uutti loppuelämän kotiin yhdessä kämppiksensä Iineksen kanssa syyskuussa 2018.

Kaunis Vincent oppi nopeasti hakemaan huomiota sijaiskodissa, ja nyt herra nauttiikin täysillä rapsutuksista. Vincent hakeutuu jatkuvasti ihmisten seuraan ja naukuu melodisesti jos huomiota ei tule. Jos etsit siis kesyä rapsutuksia rakastavaa aikuista kollia niin tässä olisi yksi.Vincent on myös hyvin kiintynyt sijaiskodin toiseen kodinetsijään Iinekseen, ja kaksikon näkeekin usein nukkumassa kylki kyljessä tai pesemässä toisiaan. Yhdessä kissat muodostavat dynaamisen duon, jossa Vincent huolehtii halikaverin roolista, ja aktiivinen Iines jaksaa jahdata narunpätkiä vaikka koko päivän. Kaksikko muuttaisi mielellään yhteiseen kotiin, mutta yhteinen koti ei ole pakollinen.