Lumikki

N. vuoden ikäinen valkoinen Lumikki-neitokainen muutti omaan loppuelämän kotiin heinäkuun lopussa 2018.

Lumikin tausta ei ole mitenkään onnellinen. Se saapui sijaiskotiin maaliskuussa 2018 pienenä aliravittuna laiheliinina ja tiineenä. Se oli pelastettu kissoja täynnä olleesta talosta, jossa sitä ei oltu opetettu edes sisäsiistiksi ja ravinto oli ollut mitä sattuu.
Valitettavasti tiineys päättyi lopulta keskenmenoon, ja Lumikki joutui kulkemaan kivisen tien, ennen kuin oli taas oma itsensä.
Lumikille ilmestyi sijaiskodissa asumisen alkuaikoina korvan ja kaulan alueelle verisiä raapimajälkiä. Sitä selkeästi kutitti ja se raapi itseään vimmatusti.  Iho-ongelmat pysyvät nykyään kurissa kalattoman ja viljattoman ruokavalion ansiosta, ja monen kuukauden harjoittelun ja erilaisten vessakokeilujen jälkeen Lumikki on nyt myös sisäsiisti.

Keskenmenosta toipumisen jälkeen Lumikista on kuoriutunut ihana, kiltti ja rauhallinen kaunotar. Lumikkia saa usein silittää, kuitenkin sen omilla ehdoilla. Silittelysessioiden aikana Lumikki puskee innoissaan kättä vasten ja saattaa jopa yltyä kuolaamaan onnesta. Lumikki pitää leikittämisestä, eli erilaisten huiskujen ja muiden lelujen perässä juoksemisesta. Lumikki leikkii myös yksinään, mutta meno on tällöin paljon rauhallisempaa ja hiljaisempaa. Lumikki rakastaa kiipeilypuussa köllimistä, herkkuja ja rauhallista sängyssä loikoilua iltaisin ihmisten kanssa.

Lumikin elämää sijaiskodissa voi seurata Instagramissa – https://www.instagram.com/kittiediaries/