Murru

Kertaalleen jo kodin löytänyt ja yhdistykselle palannut 1,5 vuotias Murru-kolli etsi ja sai kodin, jossa se saa paljon halauksia ja silityksiä.
Syyskuun 16pv, 2018
Tänään Murru lähti kohti omaa kotiaan. Alkuun useampi vieras ihminen asunnossa ujostutti Murrua, mutta lopulta se tajusi saavansa loistavan kaverin uuden perheen nuoremmasta lapsesta.
Herra nauttikin sekä harjauksesta, että rapsuttelusta ennen kuin sen oli aika siirtyä kuljetusboksiin. Mukaan laitettiin Murrun lempilelu, jota se rakastaa kantaa mukanaan. Näin uudessa kodissa on ainakin yksi tuttu juttu heti alusta asti.
Kauas on tultu siitä pesukoneen takaa punnittavaksi kaivetusta 8 viikkoisesta pennusta, joka sähisi peloissaan. Hyvää loppuelämää Murrulle!

Alkuperäinen ilmoitus
Vuoden alussa Murru sai kodin, jonne se muutti. Valitettavasti tällä kertaa kyseessä ei ollut loppuelämän koti, koska kodin vanhempi kissa stressasi huomattavasti ikiliikkujamaisesta Murrusta, joka pihisteli myös kaverin ruuat.

Nyt Murrulle etsitään kotia ensisijaisesti ainoana kissana, jossa se saa nauttia ihmisten huomiosta ja rakkaudesta. Sijaiskoti kuvaa Murrua maailman parhaaksi kissaksi.
Jos herätyskello ei herätä niin Murru hoitaa sen kotiin, kaveri nuolee ja näykkii nenää tai korvaa samalla kehräten huomenia.

Päivän aikana herra on mukana kaikessa toiminnassa, varsinkin metsästysleikeiksi sopivissa puuhissa kuten lattian pesussa. Iltaisin käpertyy viereen siliteltäväksin kun isäntäväki katselee televisiota ja ainakin osan yöstä nukkuu tyynyn vieressä tai painautuneen jalkaa vasten.

Murrun heikko puoli on syöminen. Ei siinä mielessä, että se söisi huonosti vaan se söisi enemmän kuin olisi hyväksi. Ruokaa odotellessa se puskee innoissaan ruokkijan jalkaa ja juttelee päivän menusta. Syötyään omasta ruuastaan osan se käy tarkistamassa, josko kavereilta löytyisi jotain parempaa. Tämän vuoksi kannattaa huolehtia, että kaikki ravinnoksi kelpaamaton sijoitetaan uudessa asunnossa muualle kuin pöytätasolle.

Murru on täysin käsiteltävissä oleva kissa, se rakastaa silityksiä ja harjaamista, sen kynnet saa leikattua ongelmitta ja valjaatkin sen päälle saa. Nykyinen asuinpaikka vaan on sen verran täynnä yllättäviä ääniä, ettei parveketta pidemmälle ole päästy. Murri nimittäin voi käyttäytyä hyvinkin arvaamattomasti kuullessaan pelottavan äänen, joten valjasulkoilut kannattaa jättää maalle tai mökille.

Sijaiskoti on ehtinyt opettaa Murrulle myös temppuja, se osaa mennä käskystä (herkkuhimoissaan) maahan ja antaa tassua. Se onkin nopeasti oppiva kissa, jonka virikkeellistämisessä temppujen opettamista kannattaa jatkossakin käyttää. Palkitsemispuolen kanssa vaan kannattaa olla tarkkana ja vähentää ne koko päivän ruokamäärästä.