Iines

Iines on noin parivuotias kissaneiti, joka pääsi muuttamaan omaan loppuelämän kotiin yhdessä kämppiksensä Vincentin kanssa syyskuussa 2018.

Iines on kehittynyt hurjasti muutettuaan sijaiskotiinsa lokakuussa. Vaatehuoneen nurkassa piileskevästä villipedosta on nopeasti tullut leikkisä ja ihmisiä tarkkaileva kotikissa. Vielä Iinestä ei voi silittää tai muutenkaan koskea, mutta katti kuitenkin kesyyntyy hurjaa vauhtia.

Iines tarvitsee rauhallista kotia, joten hän ei sovellu lapsiperheeseen. Olisi myös parasta jos neiti olisi talon ainoa karvaturri.

Iineksen vahvuuksia ovat hänen hellyyttävän pieni kokonsa, pehmeä pörröisyytensä, sekä ainutlaatuinen “möhmöh” -ääni jota tämä kissa pitää rentoutuessaan. Neitihän ei mene massan mukana ja kehrää, vaan tosiaan “möhmöttää” mikä on helpoiten kuvailtavissa tuhinan, kuorsaamisen ja jupinan yhdistelmänä.