Leenu

Tämä lumoava pikku ilves on Leenu-rouva. Se pääsi muuttamaan paremmille hiirestysmaille 15.11.2018.

Leenu oli ennen yhdistyskelle tuloa elänyt suuren osan elämästään ulkosalla ennen kuin alkuvuodesta 2018 jäi loukkuun. Rouvalle oli  kertynyt ikää 5 vuotta, joten se on nähnyt paljon ulkona ollessaan.

Sijaiskodissa koskeminen ei tullut rouvalle mieleikseksi, mutta aran kuoren alta paljastui utelias seikkailija.

Leenu teki usein tutkimusmatkoja asunnossa, ja kestosuosikkeina olivat lavuaari, parveke, sekä kaikki mikä muistuttaa majaa.
Rouva oli myös musikaallinen, se piti nimittäin musiikista ja siitä kun hänelle lauletaan. Leenun lempimusiikkia oli Jamiroquai ja jatsi, muttei se heittäytynyt nirsoksi muunkaan musiikin kanssa.Marraskuussa 2018 rouva jouduttiin nukuttamaan ikiuneen muun eläinlääkäritarkistuksen yhteydessä löytyneen nisäkasvaimen vuoksi.