Rae VARATTU

Rae on herkkä toukokuussa 2018 syntynyt neitokainen vailla kotia. Päivitetty maaliskuussa 2019.

Maaliskuu 2019:
Rae etsii yhä rauhallista ja herkkää kissaa ymmärtävää kotia. Neiti edelleen saattaa säikähtää nopeaa lähestymistä, mutta viihtyy hyvin ihmisten seurassa. Sohvalla televisiota katseleva ihminen saa suurella todennäköisyydellä Rakeen seurakseen ja neiti tulee uteliaasti tutkimaan heiluvia sormia ja varpaita, jolloin sitä saa rapsutella. Perheen lapset saavat myös välillä silitellä Raetta kunhan muistavat lähestyä kissaa rauhallisesti.** **

Rae-neiti on arka tuumailija. Turvallisiksi laskemiensa ihmisten seurassa se kulkee ihmisten läsnäollessa ja luottoihmisen viereen voi kiivetä sängylle tai sohvalle. Silittämistä on hieman jo kokeiltu, mutta vaatii vielä aikaa, että Rae olisi siliteltävissä.
Vieraille ihmisille saatetaan näyttäytyä, mutta tarkempaa tuttavuutta ei ole syytä aloittaa tekemään.Molemmat kissavat vaativat kärsivällisyyttä, kissanlukutaitoa ja juuri sopivan kissakaverin kaverikseen. Sijaiskodissa on pieniä koiria ja isompia lapsia.
Raetta taas koirat jännittävät ja se toivookin pääsevänsä muuttamaan rauhalliseen kotiin, jossa ei ole menoa ja melskettä ja jossa on kaverina 1-2 kissaa.Rae etsii sitoitunutta ja vastuullista omaa kotia sisäkissana, niitä EI siis luovuteta vapaasti ulkoileviksi. Kissat luovutetaan uuteen kotiin sterilisoituina, tunnistemikrosirutettuina, rokotettuina ja madotettuina. Niiden mikrosirut on myös rekisteröity Turvasiru-palveluun.

Rakeesta voi tiedustella numerosta 050 599 4697 (olen huonosti tavoitettavissa 16-17 välillä, enkä vastaa puhelimeen 19:30 jälkeen) tai sähköpostitse varapj[at]dewi.info. Tutustuthan ennen yhteydenottoa huolella yhdistyksen luovutusehtoihin sekä kissanottajan oppaaseen!