Helmi, Hippu, Hilma ja Hemmo

Hemmo, Helmi, Hilma ja Hippu ovat reippas tämän kesän pentue ja ne muuttivat omiin koteihinsa marras- ja joulukuussa 2018.

Pennut ovat olleet nyt sijaiskodissa kolme viikkoa ja kesyyntymistahti on ollut päätä huimaava.
Tullessaan rohkeimmat olivat Hemmo ja Hippu, joita sai jo parin päivän päästä koskettaa. Hyvin pian ymmärsivät kuinka hyvältä silittäminen tuntuu ja kiipesivät syliin kehräten ja puskien kun sijaiskoti istui lattialla.
Helmi ja Hilma tarkkailivat vähän kauempaa, mutta olivat hyvin kiinnostuneita ja leikkivät huiskilla innoissaan. Viikon päästä Helmikin antoi jo silittää ja kiipesi syliin kehräten.
Pentueen ujoin Hilma on myös edistynyt paljon ja antaa silittää syödessään ja lepäillessään sohvalla sijaiskodin emännän vieressä.

Kaikki pennut ovat hyvin leikkisiä ja vilkkaita. Rakastavat kaikenlaisia huiskia ja lelukeppejä. Jahtaavat leikkihiiriä ja rapinapalloja pitkin lattioita, juoksevat portaita yläkertaan ja takaisin. Tulevat vauhdilla luokse kun kutsuu ja kiehnäävät jaloissa.
Ja syliin änkeävät silityksiä kerjäämään ja nukahtavat siihen tyytyväisinä.

Pennut tulevat hyvin toimeen kahden sijaiskotin oman aikuisen kissan kanssa, alusta alkaen pennut olivat vain uteliaita niiden kanssa eivätkä pelänneet ollenkaan.
Myös sijaiskodin koiran kanssa ovat hyviä kavereita. Lapsiinkin ovat tottuneet kun sijaiskodin pienet lapsenlapset käyvät usein leikittämässä ja silittämässä pentuja.

Kaikki neljä ovat tiiviisti mukana kodin askareissa, kertovat mielipiteitään naukumalla ja kurnimalla, tylsää hetkeä ei näiden kanssa ole!