Usva, Tomu, Valo ja Varjo

Usva, Tomu, Valo ja Varjo ovat uteliaita kesällä syntyneitä pentuja. Ne etsivät kotia joko sisaruksen kanssa tai kotia, jossa odottaa kissakaveri. Usva ja Tomu muuttivat yhteiseen kotiin lokakuussa 2018. Valo ja Varjo muuttivat niinikään yhdessä heti marraskuun alussa 2018. Kummassakin kodissa oli jo ennestään kissa odottamassa uusia tulokkaita. 

Tämä nelikko on utelias paketti. He eivät ole malttaneet missään vaiheessa pysytellä piilossa vaan ovat seurailleet sijaiskodin emännän touhuiluja jo alusta asti.
Kun niille varattuun tilaa menee ovat pennut keskellä huonetta odottamassa mitä seuraavaksi tapahtuukaan.

Pennut eivät ole vielä päässeet suoraan tekemisiin talouden omien kissojen ja koirien kanssa, mutta oven toisella puolellaoleviin on suhtauduttu uteliaisuudella ja varsinkin Usva olisi jo valmis moikkaamaan uusia tuttavuuksia.

Usva on utelias ja touhukas. Heillä on Tomun kanssa railakkaat leikit ja oman juttunsa keskenään. Usva on porukan kesyin ja oleskelee ihan lähellä seuraillen touhuja. Vielä hän ei anna koskea, mutta haistelee kättä ja on rohkea ihmisen läheisyydessä. Namit keplaavat kädestä.

Tomu on porukan leikkisin ja aktiivisin pentu. Hän vielä sähisee jännittäessään, mutta samalla ylittää itsensä ja tulee vaan esim. ottamaan namin kädestä. Hän mielellään haistelee ihmistä jaloista ja selän takaa ja seurailee myöskin uteliaana touhuja. Tomu tarvitsee aktiivisen kissakamun uudessa kodissa ja myös aktiivisen perheen.

Valo on ollut pennuista arin, mutta kesyyntynyt kovaa vauhtia.Hän innostuu leikkimään myöskin aina ja leikin lomassa ei tule aina huomattua, että ihminen on siinä ihan vieressä. Ottaa namin kädestä ja haistelee myöskin kättä. Valo on leikkisä, seurallinen ja touhukas, mutta nauttii myöskin rauhallisuudesta ja omasta olostaan.  Valon uudessa kodissa voisi odottaakin rauhallisempi kissakaveri. Vaikka Valo on välillä ujompi, hän yllättää aina uudelleen rohkeudellaan ja uteliaisuudellaan. Valo myöskin nauttii suunnattomasti keskusteluista. Hän sirputtelee silmiään ja ihan huojuilee edestakaisin nauttiessaan keskipisteenä olostaan.

Varjo on porukan pienin ja siroin sulava liikkeinen hiippailija.  Ennen kuin huomaatkaan hän on vieressäsi seurailemassa puuhastelujasi. Jää useasti rennosti pötkötelemään sohvalle ihmisen viereen. Varjo on leikkisä ja utelias ja nauttiikin suuresti porukassa peuhaamisesta. Hän on nyt ihan näinä päivinä ottanut suuren harppauksen kesyyntymisessä. Ottaa namin kädestä, mutta vielä mietiskelee välillä, että uskaltaisikohan varmasti vielä.

Usva, Tomu, Valo ja Varjo etsivät sitoitunutta ja vastuullista omaa kotia sisäkissana, niitä EI siis luovuteta vapaasti ulkoileviksi. Kissat luovutetaan uuteen kotiin sterilisoituina, tunnistemikrosirutettuina, rokotettuina ja madotettuina. Niiden mikrosirut on myös rekisteröity Turvasiru-palveluun.

Pennuista voi tiedustella numerosta 050 599 4697 (olen huonosti tavoitettavissa 16-17 välillä, enkä vastaa puhelimeen 19:30 jälkeen) tai sähköpostitse varapj[at]dewi.info. Tutustuthan ennen yhteydenottoa huolella yhdistyksen luovutusehtoihin sekä kissanottajan oppaaseen!