Rime

Rime on toukokuussa syntynyt kollin alku, joka muutti joulukuussa 2018 omaan kotiinsa.

Rime on hyvin rauhallinen ja hiljainen nuori kissaherra. Se ei tee juuri koskaan itsestään mitään numeroa. Enimmäkseen se viihtyy pötkötellen jossain pehmeässä paikassa. Välillä se innostuu leikkimään pikkuisen elokuussa syntyneen Jetin kanssa, mutta on tullut erittäin läheiseksi sijaiskodin Paavo-kissan kanssa. Usein ne nukkuvat vierekkäin tai jylläävät yhdessä.

Rime käy hienosti hiekkalaatikolla. Syömään se hiippailee vähin äänin kun huomaa ruokaa olevan tarjolla, ja syö sitä mitä kupissa on. Jos ei kelpaa, se hiippailee vähin äänin pois. Sen harvoin maukuessa kuuluu vieno ja heleä miau. Jos se ei saa haluamaansa, se lopettaa muutaman miaun jälkeen ja menee takaisin nukkumaan.

Rimeä saa silittää ja nostaa syliinkin, eikä se epämieluisassakaan tilanteessa hötkyile. Jos se haluaa sylistä pois, se työntää itseään hellästi ihmisestä pois päin. Se saattaa vienosti sähistä ei-mihinkään-suuntaan ilmaistakseen haluavansa tilanteesta pois, mutta ei pure, raavi, säntäile tai käyttäydy muuten aggressiivisesti.

Koira oli Rimen mielestä aluksi todella hurja, mutta sittemmin on totuttu siihenkin otukseen. Lasten silitykset kelpaavat myös, mutta mikäli tunnelma muuttuu liian levottomaksi tai meluisaksi niin Rime vaihtaa vähin äänin maisemaa.
Rime tulee toimeen kaikkien kanssa, mutta arvostaisi varmaankin melko rauhallista kotia.