Uusien sijaiskotien perehdytys to 25.10.2018

Sijaiskotitoiminnasta kiinnostuneille järjestetään perehdytysilta torstaina 25.10.2018 klo 18-20 Turku-salissa (Yo-talo A, Rehtorinpellonkatu 4, Turku). Tilaisuus saattaa loppua jo ennen kahdeksaa mutta aikaa on varattu loppuun myös vapaalle jutustelulle. Perehdytysilta on edellytys sijaiskodiksi ryhtymiselle, eli osallistumisen jälkeen on mahdollista saada luokseen ensimmäiset hoitokissat. Illan aikana käydään läpi yhdistyksen toimintaa, sijaiskotikissojen hoitoa ja niiden kanssa mahdollisesti eteen tulevia haasteita (ja varmasti eteen tulevia ihania hetkiä!). Perehdytysillassa on myös mahdollista kysyä kaikesta, mikä itseä mietityttää sijaiskodiksi ryhtymisessä. Paikan päällä toiminnasta ovat kertomassa Dewin sijaiskotivastaava ja kokeneita sijaiskoteja. Tarjolla on mehua ja pientä purtavaa. Tervetuloa!

Ilmoitathan tulostasi 24.10. mennessä: sijaiskotiasiat[at]dewi.info tai 045 133 1106