Norah

Norah on aikuinen (6-7 vuotias) mustavalkoinen naaraskissa, joka muutti marraskuussa 2018 rakastavaan, rauhalliseen kotiin yhdessä poikansa Maxin kanssa.

Norah saapui sijaiskotiin yhdessä poikansa Maxin kanssa pääsiäisenä. Alussa parivaljakko majoittui saunaan, eikä Norah uskaltautunut sieltä pois pitkään aikaan. Alkuun se liikkui vain öisin tai kun asunto oli tyhjä.
Norah on pikkuhiljaa kasvattanut luottamusta ihmiseen ja onkin muuttanut nyt saunasta olohuoneeseen. Silloin kun asunnossa hääräillään neiti tarkkailee maailmaa piilopaikastaan valoverhojen takaa ja vahtii mitä muut asunnossa tekevät. Kun asunto hiljenee Norah siirtyy sohvalle köllöttelemään.

Norahille etsitään aran kissan kesyttämiseen sitoutunutta kotia, jossa mahdollisesti on kesy kissakaveri näyttämässä mallia. On todennäköistä, ettei se kesyynny harppauksilla, mutta rauhallisesti etenemällä se rentoutuu ajan kanssa lisää.