Aata

Tämä kaunis parivuotias kissa-neiti on Aata, joka muutti omaan loppuelämän kotiin joulukuussa 2018.

 Aata on rauhallinen tarkkailija, joka saapui sijaiskotiin kolmen pentunsa kanssa.
Aata on vielä ujo kissa eikä ole aina innoissaan ihmisten lähestymisyrityksistä. Kuitenkin se  pikkuhiljaa tottumassa silittelyyn ja herkkujen nappailuun kädestä. Ujoudestaan huolimatta hän ei ole kuitenkaan ollenkaan agressiivinen, eikä neidin ole kuultu sähisevän kertaakaan.

Aata on yleensä hiljainen, mutta intoituu välillä naukumaan takaisin, jos hänelle oikein kovasti yrittää jutella. Neiti ei ole hirveän innostunut leikkimisestä vielä, joten uudelle kodille jää tehtääväksi löytää neidin lempilelu. Pentujenkin kanssa hän mieluummin vahti sivusta kuin itse osallistui, mutta välillä kyllä kisaili myös pentujen kanssa.