Toffe

Tämä musta kesän lapsi,  Toffe nimeä kantava kollinalku muutti omaan kotiin Ruskolle joulukuussa 2018.

Kakki Toffen sisarukset, kuten toisessa kuvassa oleva Kami-sisko, ovat jo löytäneet kodin, nyt on aika etsiä sellainen myös Toffelle.
Tämä pikkupantteri rakastaan leikkimistä ja onkin melkein aina valmis leikkimään joko yksin, kissakaverin tai ihmisen kanssa. Toffe nauttii toisten kissojen seurasta kovasti ja nukkuukin monesti yhdessä sijaiskodin omien kissojen kanssa.

Toffe on kissasosiaalisuutensa ja touhukkuutensa lisäksi myös ihmissosiaalinen kissa. Omia ihmisiään se tulee tervehtimään häntä pystyssä kun nämä tulevat kotiin, öisin se nukkuu jalkopäädyssä ja vieraankin ihmisen sormia uskalletaan haistella kunhan vieras käyttäytyy rauhallisesti (ja häneltä löytyy herkkuja).
Kunhan toiminta on rauhallista ja vältetään äkkinäisiä liikkeitä ihan nuoren herran vieressä niin herraa saa silittää kaikkialta, myös mahasta. Sijaiskoti on myös totuttanut Toffen turkin harjaamiseen, että pantterin turkki pääsee oikeuksiinsa.