Lilith

Tämä herkkä mustavalkoinen kissa on arviolta kesällä 2016 syntynyt Lilith, joka muutti omaan loppuelämän kotiin yhdessä Uunon kanssa.

Lilith oli yhdistykselle tullessaan pahasti alipainoinen ja siksi kaikille tulikin suurena yllätyksenä kun se synnytti pian saapumisensa jälkeen kaksi pientä pentua. Pennut eivät jaksaneet taistella, mutta Lilith on toipunut hienosti ulkona kylmässä vietetystä ajasta ja mahdollisista aiemmista pentueista hyvin sijaiskodissa.

Nykyään Lilith menee mukana sijaisperheen arjessa ja suhtautuu ihmisiin uteliaasti, vaikkei sitä vielä saa silittää kuin tarkasti valitut henkilöt ruokailun yhteydessä ja silloinkin kyllä mielummin livahtaa pois kosketusetäisyydeltä.
Lilith on tottunut sijaiskodissa elämään lapsiperheen äänimaailmassa ja talouden iso koira on siitä siedettävä, mutta siihen pitä suhtautua varauksella ja jos saisi itse valita niin asuisi korkeintaan etäisyyttä pitävän pienen koiran kanssa.

Lilith on alkanut viime aikoina intoutumaan leikkimisestä ja sitä on ollut  hauska seurata.  Erityisesti hiuslenkit ovat Lilithin mielestä kivoja ja yhden lelupupun kanniskelusta ympäriinsä on tullut neidille tapa.