Mustis von Lojo

Mustis von Lojo on arviolta kolmevuotias neitokainen, joka muutti loppuelämän kotiin tammikuussa 2018.

Mustis von Lojo on yksi marraskuussa jättipopulaatiosta loukutetuista kissoista. Se on siis tottunut muihin kissoihin ympärillään ja varmasti sopeutuisi jatkossakin osaksi kissalaumaa. Kuitenkin aika sijaiskodissa on osoittanut, että siitä voi tulla myös talouden ainoa kissa. Tällä hetkellä sen kissakämpis kun ei hirveästi välitä neidin kanssa touhuta.

Neiti kesyyntyy rauhalliessa ympäristössä päivä päivältä ja viettää aikaa mielellään ihmisen läheisyydessä. Illalla hän tulee hakemaa seuraa, istuu lähellä kun sijaiskodin emäntä katselee telkkua tai on tietokoneella.  Silittääkin Mustista saa.

Mustis on sijaiskodissa ollessaan löytänyt myös ehdottoman lempilelun, ison joutsenen sula, johon suhtautuu melkein intohimoisesti ja jolla hän leikkii varsinkin öisin.

Sijaiskodissa ovat myös ruokakuppi ja vessalaatikko löytynyt hyvin ja Mustis onkin tyytyväinen sisäkissana, kun palvelu pelaa.