Veeti von Lojo

Tämä kolmevuotias sinivalkoinen Veeti von Lojo muutti omaan kotiin tammikuussa 2019, oltuaan yhdistyksellä hoidossa muutaman kuukauden ajan.

Veeti on tuumailevampaa sorttia kun sen kanssa samassa sijaiskodissa asusteleva Ville von Lojo. Herra on ymmärtänyt sisäkissana olemisen hienouden päälle, ruokaa tulee kuppiin ja joku siivoaa vessalaatikon niin, että siinä on mukava käydä.
Ihmiset jännittävät sitä hieman enemmän kuin kaveria, mutta Veeti on jo oppinut, että silittely tuntuu ihan mukavalta. Ihmisen täytyy vain olla kärsivällinen ja lähestyä varovaisesti, että pääsee silittämään. Tämän pojun kanssa kiire ja reipas lähetyminen kannattaa unohtaa.

Veeti leikkii mielellään itsekseen erilaisilla roikkuvilla leluilla. Vaikka Veeti on isosta populaatiosta niin se todennäköisesti arvostaisi, jos saisi rauhallisen kodin, jossa on sen lisäksi vain yksi tai kaksi kissaa.