Ville von Lojo

Ville von Lojo on arviolta kaksivuotias mustavalkoinen poikakissa, joka useamman peruuntuneen varauksen jälkeen pääsi toukokuussa 2019 muuttamaan omaan loppuelämän kotiin.

20.4.2019 Ville on joutunut nyt pariin kertaan muuttamaan sijaiskodista toiseen ja jokaisessa kohtaa kyse on ollut Villen kykenemättömyys leikkiä kissakavereiden kanssa nätisti. Sille onkin päätetty etsiä omaa kotia ainoana kissana.
Muutot ovat olleet Villelle helppoja, se on pian muuton jälkeen ollut kuin kotonaan. Parissa päivässä se on todennut uuden paikan ja uusien ihmisten olevan fine ja alkanut hakemaan rapsutuksia ja paijailuja.
Kissan käytöksestä ei koskaan voisi arvata, että se on ollut osa satapäistä villiintynyttä kissapopulaatiota.

** **

Ville on osa suurta von Lojo perhettä ja tottunut olemaan muiden kissojen kanssa. Nykyisessä sijaiskodissa sillä onkin useita leikkikavereita ja leikkii kaikkien niiden kanssa mielellään. Se toivookin kotia, jossa sitä olisi vastassa kissakavereita, joiden kanssa leikkiä tai sitten yhdessä toisen von Lojon kanssa (vaikkapa samassa sijaiskodissa olevan Veeti von Lojon kanssa).

Ville on tottunut ihmisiin erittäin hyvin reilussa viidessä viikossa ja onkin nykyään ihan kesy kissa. Se  pitää paijauksista ja tulee itse puskemaan, jolleivat ihmiset muuten tajua antaa silityksiä. Herra saattaa tulla ihan syliin asti hakemaan silityksiä.

Iltaisin Ville saa leikkihepuleita, jolloin ihmisen olisi syytä kaivaa huiskut ja pallot esille.  Nyt kun vapautuneet leikit ovat sijaiskodissa alkaneet on yksi roikkuva hiiri kynitty ja saatu irti narusta. Sille onkin hyvä varata erilaisia keppileluja (höyhenlelut parhaita, höyhenet vain pöllyävät leikin tiimellyksessä).