Leo von Lojo VARATTU

Suloinen Leo von Lojo on seitsemän kuukauden ikäinen poikakissa, joka etsii kissakaverillista kotia. Sitä ei luovuteta ainoaksi kissaksi.

Leo on leikkisä ja sosiaalinen, joka kaipaa lajitoverin lisäksi huomiota ja aktivointia myös ihmiseltä. Leo on pikkuhiljaa tottunut sijaiskodin tuttuun ja turvaalliseen ihmiseen, mutta vieraita hän jännittää vielä kovasti. Herkkujen avulla Leo antaa silittää, ja pääseepä pojalta tuolloin herkkä kehräyskin.

Leo on leikissä aina mukana, aloittipa leikin ihminen taikka toiset kissat. Laservalo kuuluu suosikkeihin, kuten myös kiipeilypuussa kiipeily. Nukkumapaikaksi on valikoitunut sängyn jalkopää. Leo tulee kiinnostuneena kuuntelemaan ihmisen höpötystä, pitäen kuitenkin pienen turvavälin. Iltaisella Leo tulee usein istumaan päällä olevan tv:n eteen, hänestä varmasti ajan kanssa kuoriutuukin varsinainen seuramies.

Leo hakee paljon huomiota ja tukea sijaiskodin vanhemmista kissoista; Leonasta, Lunasta ja Lumosta. Ideaalinen tilanne olisikin, jos Leo saisi jakaa uuden kodin yhdessä tutun kissakaverin kanssa.

Kissa etsii sitoutunutta ja vastuullista omaa kotia sisäkissana, sitä EI siis luovuteta vapaasti ulkoilevaksi. Kissa luovutetaan uuteen kotiin sterilisoituna, tunnistemikrosirutettuna, rokotettuna, madotettuna ja FIV- ja FeLV-testattuna. Sen mikrosiru on myös rekisteröity Turvasiru-palveluun.

Leosta voi tiedustella numerosta 050 599 4697 (olen huonosti tavoitettavissa 16-17, enkä vastaa lainkaan 19:30 jälkeen – myös viikonloppuna voi soittaa) tai sähköpostitse varapj[at]dewi.info Tutustuthan ennen yhteydenottoa huolella yhdistyksen luovutusehtoihin sekä kissanottajan oppaaseen!