Lumo von Lojo VARATTU

Lumo von Lojo on noin kolme vuotias, pienikokoinen ja persoonalliset kasvonpiirteet omaava tyttökissa

Sijaiskotiin totuttelu on vienyt aikansa, ja kuukauden jälkeen neidissä on huomattu selkeää rohkaistumista. Enää ei tarvitse rynnätä pakoon ihmisen liikkuessa ja uskaltaapa Lumo levätä levollisena vaikka ihminen istuisi vieressä. Koskettamisen hyväksymiseen Lumolla on vielä matkaa.

Lumolla on luonnostaan hieman tuimat kasvonpiirteet, jotka antavat kissasta väärän, välillä toisille pelottavankin, vaikutelman. Lumon kaukaisuuteen tuijottavien silmien takaa löytyykin utelias ja herkkä kissa, joka vaatii aikaa ja lempeyttä puhjetakseen kukkaan.

Lumolla vei aikansa, ennen kuin alkoi leikkimään sijaiskodin muiden kissojen kanssa. Nykyään iltaisin hänestä kuoriutuukin varsinainen villipeto ja matot ovatkin rullalla kaverusten leikkien jäljiltä. Lumolle kesympi kissakaveri tekeekin selkeästi hyvää. Potentiaalisia kavereita uuteen kotiin löytyykin sijaiskodista, sillä von Lojo-perheeseen kuuluvat Leona, Luna ja Leo etsivät myös kotia.

Kissa etsii sitoutunutta ja vastuullista omaa kotia sisäkissana, sitä EI siis luovuteta vapaasti ulkoilevaksi. Kissa luovutetaan uuteen kotiin sterilisoituna, tunnistemikrosirutettuna, rokotettuna, madotettuna ja FIV- ja FeLV-testattuna. Sen mikrosiru on myös rekisteröity Turvasiru-palveluun.

Lumoa voi tiedustella numerosta 050 599 4697 (olen huonosti tavoitettavissa 16-17, enkä vastaa lainkaan 19:30 jälkeen – myös viikonloppuna voi soittaa) tai sähköpostitse varapj[at]dewi.info Tutustuthan ennen yhteydenottoa huolella yhdistyksen luovutusehtoihin sekä kissanottajan oppaaseen!