Luna von Lojo VARATTU

Tämä kotia etsivä tyttökissa on nimeltään Luna von Lojo ja hän on reilun vuoden ikäinen.

Lunasta löytyy leikkisäkin puoli, mutta suurimmilta osin hän nauttii tyynyllä lepäilystä sohvan päällä. Luna on kovin arka, ja jalkeilla ollessaan pakenee usein paikalta ihmisen liikkuessa. Toisaalta taas hyvän asennon makuupaikaltaan saatuaan, Luna saattaa antaa jopa silittää.

Luna arvostaa rauhaa ja malttia. Lunaa tulee lähestyä ajan kanssa ja kissan reaktioita tunnustellen. Uudessa kodissa olisikin tärkeää, että tutustuminen tehdään Lunan tahdissa. Tämä kissa on avannut persoonaansa vasta vain vähän, ajan kanssa tästä kissaneidistä voi paljastua vielä vaikka mitä.

Luna tulee hyvin toimeen kissakavereidensa kanssa, erityisesti sijaiskodissa asustava Leo saa lietsottua Lunan välillä leikkiin. Luna hyvin harvoin leikki itsestään, joten olisi tärkeää jos uudessa kodissa olisi leikkisä kissakaveri. Sijaiskodissa potentiaalisia kavereita uuteen kotiin olisivat samasta von Lojo-perheestä olevat Leona, Lumo ja Leo.

Kissa etsii sitoutunutta ja vastuullista omaa kotia sisäkissana, sitä EI siis luovuteta vapaasti ulkoilevaksi. Kissa luovutetaan uuteen kotiin sterilisoituna, tunnistemikrosirutettuna, rokotettuna, madotettuna ja FIV- ja FeLV-testattuna. Sen mikrosiru on myös rekisteröity Turvasiru-palveluun.

Luna voi tiedustella numerosta 050 599 4697 (olen huonosti tavoitettavissa 16-17, enkä vastaa lainkaan 19:30 jälkeen – myös viikonloppuna voi soittaa) tai sähköpostitse varapj[at]dewi.info Tutustuthan ennen yhteydenottoa huolella yhdistyksen luovutusehtoihin sekä kissanottajan oppaaseen!