Batman von Lojo

Ole oma itsesi, mutta, jos voit olla Batman, ole aina Batman – tämä arviolta 1,5 vuotias nuori mies on Batman von Lojo. Se muutti omaan kotiin maaliskuussa 2019.

Vajaassa parissa kuukaudessa sijaiskodissa Batmanistä on kuoriutunut utelias, leikkisä ja hellyydenkipeä kaveri.
Vieraita ihmisiä pelkää mutta kotiväen seuraan Batman hakeutuu mielellään seurailemaan tekemisiä ja kerjäämään rapsutuksia. Ruoka maistuu hyvin ja sisäsiisti on ollut alusta lähtien. Leikki maistuu, etenkin helisevien pallojen jahtaaminen ja höyheniä sisältävät lelut ovat mieleen. Energiaa ja vauhtia riittää. Nukkumapaikkoina suosii koloja ja rakoja, joihin muiden on hankalaa päästä tai joista voi tarkkailla ympäristöä.

Batmanilla on taipumusta olla muita kissoja kohtaan dominoiva ja mustasukkainen. Sen sijaiskotikämppis jouduttiinkin siirtämään toiseen sijaiskotiin, koska arempi kissakaveri monesti jäi jalkoihin ja sai tassusta. Batmanille sopisikin siis hyvin koti, jossa se saa olla ainoana rapsutettavana.