Liinus

Liinus on toukokuussa 2018 syntynyt nuori kolli, joka muutti toisen kissan kaveriksi helmikuussa 2019.

Kuulumisia sijaiskodista tammikuulta 2018:

Liinus on rohkaistunut sijaiskodissa valtavasti. Luonteeltaan Liinus on osoittautunut seuralliseksi ja uteliaaksi pikkukissaksi, jonka lempipuuhaa on seurailla sijaiskodin ihmisten tekemisiä ja taloyhtiön pihan tapahtumia. Illat ja aamut kuluvat vielä pentumaisessa riehumisessa tai sijaiskodin tai emokissan kanssa leikkiessä. Vauhdista huolimatta Liinus on kovin hiljainen kissa, joka kommunikoi ihmisille erilaisilla sirkutuksilla ja piippauksilla maukumisen sijaan.
Liinuksen lempileluja tällä hetkellä ovat kulkuset, pörröiset nauhat/patukat ja laservalo. Kissanherkuista kissa ei juurikaan välitä, mutta koirille tarkoitetut ilmakuivatut kanafileet ovat sitäkin maukkaampia – ja parempia saalistuskohteita!

Sijaiskodissa on tehty tuloksellisesti töitä Liinuksen kesyyntymisen eteen, ja pentu on täysin käsiteltävä. Syliin Liinus ei ole vielä kertaakaan oma-aloitteisesti tullut, mutta viime viikkoina on alkanut nukkua sijaiskodin ihmisten jalkopäässä emonsa Niinun kanssa.

Kuulumisia sijaiskodista 10.10.2018
Kuun alun aikana kaikki pennut ovat rohkaistuneet hienosti. Nykyään ne kaikki kiipeävät sohvalle ja käpertyvät ihmisen viereen, Onneli välillä jopa syliin asti. Onneli on tällä hetkellä ainoa jota pystyy nostamaan ja sitä kautta käsittelemään helposti, mutta todennäköisesti myös Liinus ja Leenu seuraavat pian siskon mallia.

** **

Liinus on kolmikosta eniten kiinnostunut ihmisistä, ja hän tulee usein katsomaan mitä puuhailet. Joskus hän antaa silittää ja hän oppii vähitellen, että ihmiset eivät olekaan niin pahoja! Liinus rakastaa erityisesti laserosoittimen kanssa leikkimistä ja leikin kautta onkin helppo opettaa luottamaan ihmiseen.

Liinus etsivät sitoitunutta ja vastuullista omaa kotia sisäkissana, niitä EI siis luovuteta vapaasti ulkoileviksi. Kissat luovutetaan uuteen kotiin sterilisoituina, tunnistemikrosirutettuina, rokotettuina ja madotettuina. Niiden mikrosirut on myös rekisteröity Turvasiru-palveluun.

Liinuksesta voi tiedustella numerosta 050 599 4697 (olen huonosti tavoitettavissa 16-17 välillä, enkä vastaa puhelimeen 19:30 jälkeen) tai sähköpostitse varapj[at]dewi.info. Tutustuthan ennen yhteydenottoa huolella yhdistyksen luovutusehtoihin sekä kissanottajan oppaaseen!