Tuutikki

Puolentoista vuoden ikäinen ilmeikäs ja energinen Tuutikki (nimestään huolimatta kolli isolla K:lla) muutti omaan kotiin tammikuussa 2019.

Tuutikki saapui toukokuussa sijaiskotiin ja ajoittaisesta murinasta ja sähinästä huolimatta se on pienessä ajassa valloittanut kaikkien sydämet.
Tuutikki on todellinen ikiliikkuja, joka on innoissaan mukana leikissä kuin leikissä, ja tuhoaa yksinäänkin leluja ennätystahtia. Sen uteliaisuus on koitunut myös muutamien kynien, kaktuksien ja tomaattien kohtaloksi. Kollikissa harrastaa lisäksi kiipeilypuussa hepulointia, joten uudessa kodissa on syytä olla tukeva kiipeilypuu.

Tuutikki on ilmeikäs, voimakastahtoinen, oman arvonsa tunteva kissa, jolla on aina nälkä. Se kehrää usein ja kovaäänisesti. Ihmiset arveluttavat Tuutikkia vielä jonkun verran, mutta kotiin tullessa Tuutikki juoksee kuitenkin aina ovelle potentiaalista leikittäjää vastaan. Tuutikkia saa välillä silittää ruokailun yhteydessä, mutta kesyyntymisessä on vielä tehtävää. Tuutikki on kuitenkin muuttunut lyhyessä ajassa nurkassa kyyhöttävästä murisijasta leikkisäksi karvapalloksi, joten siitä tulee varmasti ajan saatossa ja kärsivällisten ihmisten hoivissa ihana lemmikki.

Tuutikin elämäastä sijaiskodissa kerrotiin Instagramissa – https://www.instagram.com/kittiediaries/