Hertta von Lojo

Tämä mustavalkoinen kaunotar on arviolta vuonna 2016 syntynyt Hertta von Lojo, joka muutti omaan loppuelämän kotiin helmikuussa 2019.

Tämä kauneuspilkulla varustettu neiti rakastaa silityksiä ja rapsutuksia, varsinkin kun saa niitä tutuilta ihmisiltä. Neiti tietää myös nimensä ja tulee kutsusta yleensä luokse hakemaan herkkuja ja silityksiä. Hertta viihtyy illat sohvalla vieressä sekä yöt seurana sängyssä.
Vieraat ensin oudostuttavat sitä, mutta tovin kuluttua uteliaisuus voittaa ja Hertta ilmestyy katsomaan mitä tapahtuu. Sitä kohtaan rauhallisesti käyttäytyvät vieraiden antaa myös varsin nopeasti  silittää. Tutustuttuaan tulee myös kutsuttuna viereen siliteltäväksi.

Hertta rakastaa leikkiä lankakerällä ja kaikella mitä voi suussa kantaa ja paiskoa pitkin kämppää. Kaupan lelut ei juurikaan kiinnosta mutta esim kynät, tikkari jne on hauskoja leluja.

Hertta on hieman pomottavaa sorttia, mutta tulee silti hyvin toimeen samassa sijaiskodissa olevan Hero von Lojon kanssa. Jos neiti muuttaa ainoaksi kissaksi tulisi taloudesta löytyä ihmisiä, jotka aktiivisesti leikittävät häntä.