Rölli von Lojo

Tässä on Rölli von Lojo, arviolta vuonna 2015 syntynyt nuori aikuinen kolli, joka muutti omaan loppuelämän kotiin helmikuussa 2019 asustettuaan sijaiskodissa 3kk.

Rölli rakastaa silityksiä ja rapsutuksia. Hän voisi ottaa niitä vastaan koko ajan. Rölli kaipaa huomiota paljon, jos hän ei saa mielestään tarpeeksi. Rölli ilmaiseen sen kovalla naukumisella ja puskemalla ihmisen jalkoihin niin kauan että ihminen alkaa silittää ja rapsuttaa.

Toisaalta vaikka Rölli oleilee ihmisten kanssa ja on sosiaalinrn hän arvostaa myös rauhaa.

Rölli tykkää leikkiä yksin sekä ihmisten kanssa. Rölli tykkää kaikista pyöreistä leluista, on se sitten paperipallo, tennispallo tai jokin muu pyöreä sen perässä on kiva mennä ympäri taloa. Rölli tykkää myös laserpointerista.

Rölli on myös utelias tuttujen ihmisten kanssa, mutta vieraat ihmiset jännittävät vähän. Niitä voi haistella varovaisesti turvallisen matkan päästä.