Morris

Morris on leikkisä ja seurallinen vuoden 2018 keväällä syntynyt kolli, joka pääsi omaan loppuelämän kotiin helmikuussa 2020.

Morris on aina valmis leikkimään ja hänen lempparilelujaan ovat laserlelu karvaiset keppilelut ja pallot. Se tykkää iltaisin vetää kissarallia ja jahdata palloja. Jos Morrista ei ole hänen mielestään leikitetty tarpeeksi saattaa hän tätä myös protestoida miukumalla. Kyseessä on ihmisläheinen kissa joka ei tykkää olla montaa tuntia yksin. Vastaan tullaan tervehtimään häntä pystyssä ja poissaoleminen täytyy korvata ainakin vartin rapsutuksilla. Aina ollaan valmiita paijattavaksi ja jopa antaa silittää mahastakin. Jos herra on juuri pessyt itsensä pesee hän myös ihmisensä käden ennen kuin on lupa koskea. Kun Morriksella on hellyydenkipeä olo hän tulee iltaisin viereen tai päälle makaamaan ja innostuu aamulla ihmisten herätessä. kissa kyllä nauttii myös muiden lajitoverien seurasta mutta joutui lähtemään merkkailun takia edellisestä kodistaan joten toivotaan talon ainoaksi kissaksi.

Nuori herra ei juurikaan syö märkäruokaa mutta lempiruokaa on seiti jota odotetaan palvelusväeltä saatavaksi kahdesti päivässä. Morris on todella kiltti ja herttainen kissa ja jännittävissä tilanteissa hänellä on tapana käpertyä pieneksi palloksi. Sijaiskodissa kesti muutama viikko että Morriksesta kuoriutui tällainen kissa. Tulevalta kodilta toivotaan kärsivällisyyttä luottamuksen rakentamisessa ja ennenkaikkea Morrikselle rakastavaa kotia jossa hänelle on paljon aikaa.