Nata

Tämä vielä ujo, mutta herttainen kissa on Nata, joka on syntynyt arviolta 2016.

Kesäkuu 2019:

Nata on ottanut jälleen huimia harppauksia eteenpäin kesyyntymisen suhteen.
Nyt hän on innokas kehrääjä, joka saapuu häntä pystyssä kiehnäämään kättä vasten. Rapsutuksia saa antaa pieninä hetkinä kerrallaan, ja parina yönä hän on tullut seuraksi jalkopäähän nukkumaan. Aamuisin hän vahtii uteliaana koska sijaiskodin emäntä herää ja joskus maanittelee peittoa raapimalla, että oisko jo aika nousta ylös. Puheliaina päivinä hän vastaa takaisin jutusteluihin kurr-äänin, erityisesti ruoka-aikoihin juttelee näläntunteesta.

Alkuperäinen esittely:

Natan lempipaikka ja turvasatama on verhojen takana oleva turvallinen suoja-alue, jossa on mukavaa nukkua päivisin, kun ihminen häärää ja meluaa ympärillä. Iltaisin tilanteen rauhoituttua hän kuitenkin tulee esille ja saattaa esitellä kaunista valkoista vatsaansa lattialla kieriskelemällä. Kiipeilypuun majoissa on myös mukavaa esitellä joogaliikkeitä näyttämällä, kuinka pitkäksi jalat ja pienet varpaat voivat levittäytyä – Nata kykenee rentoutumaan ihmisen läsnäollessa, mutta pakenee yhä heti, jos ihminen lähtee liikkeelle.

Öisin Nata rentoutuu entisestään ja uskaltaa välillä kokeilla lelujakin.Yöllä hän on itsevarmempi ja saattaa antaa ihmisen liikkua toisella puolella huonetta ilman, että lähtee oitis piiloon. Hän myös pitää juttutuokiota toisen sijaiskotilaisen kanssa, vaikka ei olekaan kovin innostunut ottamaan fyysistä kontaktia muihin kissoihin. Hän pitää omasta tilastaan ja lähestyy mielummin itse toisia, kuin antaisi toisten lähestyä itseään. Kaveria käydään haistelemassa ja kerran ollaan innostuttu kirmaamaan yhdessä asunnon läpi, mutta kaverin luomat leikinaloitukset jäävät useimmiten huomiotta.

Kissa etsii sitoutunutta ja vastuullista omaa kotia sisäkissana, sitä EI siis luovuteta vapaasti ulkoilevaksi. Kissa luovutetaan uuteen kotiin sterilisoituna, tunnistemikrosirutettuna, rokotettuna, madotettuna ja FIV- ja FeLV-testattuna. Sen mikrosiru on myös rekisteröity Turvasiru-palveluun.

Natasta voi tiedustella numerosta 050 599 4697 (olen huonosti tavoitettavissa 16-17, enkä vastaa lainkaan 19:30 jälkeen – myös viikonloppuna voi soittaa) tai sähköpostitse varapj[at]dewi.info Tutustuthan ennen yhteydenottoa huolella yhdistyksen luovutusehtoihin sekä kissanottajan oppaaseen!