Tati

Kuusivuotias Tati kolli sai paljon huomiota osakseen ja muutti omaan loppuelämän kotiin huhtikuussa 2019.

Tämä karismaattinen komistus ei ole sinulle, joka etsit vauhtia ja vaarallisia tilanteita vaan sinulle, joka arvostat läheisyyttä, yhteisiä elokuvahetkiä ja koti-iltoja hyvän ruuan parissa.

Tati ei ole lukenut opasta kissan ylpeydestä, vaan ilmoittaa täysin häpeilemättä läheisyyden kaipuunsa tulemalla vastaan, seuraamalla jalanjäljissäsi ja olemalla illalla ensimmäisenä sängyssä menossa nukkumaan. Olethan valmis jakamaan tyynysi?

Jalon kissaherran pitkä, pöyheä karva kaipaa harjausta ja lempeä luonne huomiota0 ja hellyyttä. Sijoituskotiin tullessaan Tati ei vierastanut uutta ihmistä juuri ollenkaan, vaan oli heti valmis tutustumaan. Paras perheenjäsen rauhalliseen, aikuiseen kotiin, missä omalla ihmisellä on Tatille aikaa ja halua kehua ja silittää hienoa herrasmiestä ja missä kissa otetaan avosylin vastaan mukaan jokaiseen päivään. Olisitko se juuri sinä?

HUOM! Tatia ei luovuteta talouteen, jossa on lapsi, se ei ole lapsiperheeseen soveltuva kissa.