Pepsi VARATTU

Loppuelämän kotia ainoana kissana etsii tämä rauhallinen 3,5 vuotias (arvioitus syntymäaika 2015) Pepsi-kolli.

Hitaasti lämpeävä Pepsi on asustellut sijaiskodissa jo tovin ja se tulee uudessakin kodissa kaipaamaan aikaa, että alkaa luottaa ihmisiin. Se ei tee mitään hötkyillen vaan pohtien ja harkiten.
Alun pitkän varautuneen kauden jälkeen kolli on alkanut nyt edetä kesyyntymisessä hienosti.
Se sattaa edelleen poistua paikaltaan, jos ihminen lähestyy sitä nopeasti, mutta yleisesti se nukkuu rennosti lempi tuolissaan. Oma aloitteisesti se ei hakeudu ihmisten seuraan, mutta ihmisen seura tai kosketus ei enää ole sillä suuri kauhistus.Pepsi on ihan viime aikoina edistynyt silitysharjoituksissa. Kun koskettamisessa päästiin alkuun häntä sai rapsutella vain päästä ja korvien takaa, nykyään saa silittää varovaisesti myös selästä. Rapsutusten lisäksi Pepsi nauttii päähieronnasta, silloin ummistaa silmät ihan täysin rentona ja tuhisee kevyesti (jostain syystä Pepsi ei kehrää vaan pitää tuhisevaa tai kuorsaavaa ääntä).

Pepsillä on huonoja kokemuksia dominoivista kissoista ja vaikka se nykyisessä sijaiskodissa nukkuu välillä yhdessä sijaiskodin omien kissojen kanssa se ei juuri leiki niiden kanssa. Se päätyy herkästi alistetun asemaan ja todennäköisesti kissattomassa taloudessa se pääsisi puhkeamaan paremmin kukkaan.

Kissa etsii sitoutunutta ja vastuullista omaa kotia sisäkissana, sitä EI siis luovuteta vapaasti ulkoilevaksi. Kissa luovutetaan uuteen kotiin sterilisoituna, tunnistemikrosirutettuna, rokotettuna, madotettuna ja FIV- ja FeLV-testattuna. Sen mikrosiru on myös rekisteröity Turvasiru-palveluun.

Pepsistä voi tiedustella numerosta 050 599 4697 (olen huonosti tavoitettavissa arkisin 16-17, enkä vastaa lainkaan 19:30 jälkeen – myös viikonloppuna voi soittaa) tai sähköpostitse varapj[at]dewi.info Tutustuthan ennen yhteydenottoa huolella yhdistyksen luovutusehtoihin sekä kissanottajan oppaaseen!