Eikka von Lojo

Eikka von Lojo on rauhaa rakastava arviolta 6/2016 syntynyt kissa herra, joka jäi toukokuussa 2019 sijaiskodin omaksi kissaksi.

Eikan kanssa samassa sijaiskodissa asustelevat kaksi muuta von Lojon suvu kissaa, Tapsa ja Noksu, joiden kanssa se tulee juttuun kun etsinnässä on leikkikaveri. Kuitenkaan ainakaan nykyisten kavereiden kanssa siitä ei ole tullut kasanukkuja vaan siirtyy mielellään muualle nukkumaan kun toinen kissa änkeää turkille.

Eikka nauttii kun saa leikkiä Noksun kanssa tai itsekseen palloilla ja hiirillä. Erilaiset herkut ja kuvaruoka käyvät hyvin saalistettaviksi kohteiksi ja toisaalta hyväksi keinoksi luoda luottamussuhdetta ihmisen kanssa.

Oman ihmise kanssa Eikka alkaa olla rento ja sitä saa varovasti rapsuttaa vasemmalta puolelta kaulaa. Kyllä, se on erittäin tarkkaa kummalta puolelta kaulaa herraa saa rapsuttaa. Vieraita Eikka yleensä menee piiloon, mutta saattaa alkaa kuikuilla piilostaan, kukas nyt tulikaan asuntoon.